ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του παρουσίασε επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία η επαναδιασωλήνωσή του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει:
«Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.»

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα νέα ήταν ευχάριστα καθώς οι γιατροί επιχείρησαν να τον αφήσουν να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Χθες και σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών του, ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγός του, ο Βασίλης Λεβέντης πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, ενώ αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας. «Έχει πολλές ευαισθησίες», υπογράμμισε.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: Ας περιμένω λίγο ακόμα…».

«Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Προσεύχομαι…», σημείωσε, τέλος, η γυναίκα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com