ΛΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει, και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε παραμένουν άλυτα ενώ οι δυσκολίες που συνδέονται με την εκπαιδευτική διαδικασία αυξάνονται. Οι αλλαγές που προωθούνται  τα τελευταία χρόνια στην Παιδεία κάνουν τη μόρφωση και την εκπαιδευτική διαδικασία να φαντάζουν σαν Γολγοθάς  για  τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους .

Απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που εργατικές – λαϊκές οικογένειες συνεχίζουν να βιώνουν, τα Σωματεία του  Εργατικού Κέντρου Λάρισας διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά τα δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης. Απευθυνόμαστε σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Σκοπός μας, να υψώσουμε τον δικό μας τοίχο λαϊκής αλληλεγγύης, ώστε κανένα παιδί να μη βρεθεί χωρίς βοήθεια, χωρίς στήριξη στη μόρφωσή του, να μην απογοητευτεί.

Τα Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης (Λ.Μ.Α.) είναι φροντιστηριακά μαθήματα που διοργανώνουν τα ταξικά ΣΩΜΑΤΕΙΑ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας  που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ .

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά.  Διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων.

Μπορεί να εγγραφεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ λαϊκής οικογένειας ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2410250708  ή στα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου. Μοναδικός περιορισμός είναι η επάρκεια εθελοντών εκπαιδευτικών και μόνη απαίτηση είναι η ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Τα μαθήματα αφορούν ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά δημοτικού, φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου, λυκείου και διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Καλούμε εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να προσφέρουν την βοήθεια τους σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, γιατί η μόρφωση είναι δικαίωμα!

(Δηλώσεις συμμετοχής έως Κυριακή 10 Οκτώβρη 2021, τηλ. επικοινωνίας 2410250708)

Τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές συμμετείχαν στα μαθήματα που έγιναν.  Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ