ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΘΕΑ “ΕΞΟΔΟΣ”

Ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία, στο Πολιτιστικό Στέκι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στον ισόγειο χώρο του κτιρίου επί της οδού Πηνειού 10 στη Λάρισα, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΠΓΝΛ), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ μπορούν να προσέλθουν την ημέρα και τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και αδυνατούν να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα, μπορούν να παρουσιασθούν σε οποιαδήποτε Νοσοκομειακή Μονάδα, οποιαδήποτε ημέρα τους εξυπηρετεί και να προσφέρουν αίμα, δηλώνοντας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο ΠΓΝΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του προγράμματος στα τηλέφωνα: 2410 251853 & 2410 251839.