ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μαζική συμμετοχή και με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στη μάχη για τη θέση του προέδρου τη ΔΕΕΠ Λάρισας ανάμεσα στον Ηλία Σουφλιά και τον Ζ. Γρηγορίου, ολοκληρώθηκαν σχεδόν στο σύνολο του νομού οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη τοπικών οργάνων και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος.

Σε κανένα από τα εκλογικά τμήματα δεν υπήρξε πρόβλημα και μόνο στην οργάνωση του δήμου Κιλελέρ δόθηκε παράταση στο χρόνο της ψηφοφορίας αφού έξω από το εκλογικό τμήμα στις 7 μ.μ. υπήρχε μεγάλος αριθμός μελών που ήλθε καθυστερημένα να ψηφίσει.

Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το βράδυ.

Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

«Συμμετέχουμε, σήμερα, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελούν γιορτή για τη Δημοκρατία και σηματοδοτούμε με την ψήφο μας την εμπιστοσύνη στα κομματικά μας όργανα, τα οποία από αύριο ανανεωμένα και ενωμένα, θα συνεχίσουν να χαράσσουν μία νέα αναπτυξιακή πορεία».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας,  από το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με την κομματική μας βάση, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται, ανανεώνεται.

Εκσυγχρονίζεται και δίνει ηλεκτρονικά τη δυνατότητα της ψήφου στα μέλη του.

Ανανεώνεται, καθώς ολοένα και περισσότερα νέα στελέχη εγγράφονται στα μητρώα του κόμματος και γίνονται στρατιώτες σε μία παράταξη, που ακούει και σέβεται τις ανάγκες της κοινωνίας.

Θέλω να συγχαρώ όλους, όσους διοργάνωσαν μία άψογη εκλογική διαδικασία και τους υποψηφίους για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Συνέδριο του κόμματος, για να συναποφασίσουμε τις πολιτικές του αύριο, πιστοί στην ιδεολογία του ιδρυτή μας Κων/νου Καραμανλή».

Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία, μια μέρα γιορτής για την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας, δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία, το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, το κόμμα που διαχρονικά υπηρετεί με τις επιλογές του, τα συμφέροντα της πατρίδας, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέο στελεχιακό δυναμικό, πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις με πυξίδα τις αρχές της ιδρυτικής μας Διακήρυξης.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία!

Στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων, το κόμμα της πραγματικής κοινωνίας.

Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον της ευημερίας, το μέλλον της αισιοδοξίας! κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ