ΟΙ τ. ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο της πρώην συναδέλφου τους στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά Φώφης Γεννηματά εκφράζουν οι Νομάρχες όλης της χώρας με κοινή δήλωση που υπογράφει το τελευταίο Προεδρείο της ΕΝΑΕ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δράκος, οι Αντιπρόεδροι κκ. Κων. Τάτσης και Κων. Ευμοιρίδης και ο Γενικός Γραμματέας και τ. Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός :

«Ανείπωτη είναι η θλίψη μας για τον θάνατο της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ και πρώην συναδέλφου μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση  Φώφης Γεννηματά.

Η Ιστορία, με την δικαιοσύνη που την διακρίνει, θα πει μια μέρα ότι προσωπικότητες σαν την Φώφη Γεννηματά τίμησαν τον θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και συνέβαλαν καθοριστικά ώστε αυτός να καταξιωθεί στη συνείδηση του λαού ως ένας θεσμός γνήσια λαϊκός και βαθιά δημοκρατικός.

Συνεργαστήκαμε άριστα και παραγωγικά, πορευτήκαμε μαζί όταν, ως Υπερνομάρχης Αθήνας και Πειραιά, ανέλαβε την Προεδρία της ΕΝΑΕ.

Θα θυμόμαστε πάντα τους κοινούς μας αγώνες, τις κοινές μας αγωνίες και προσπάθειες για περισσότερους πόρους και αρμοδιότητες, για Νομαρχίες ικανές να υπηρετήσουν το λαό και την ανάπτυξη του τόπου.

Αποχαιρετούμε την αγωνίστρια Φώφη Γεννηματά με οδύνη και απευθύνουμε εκ μέρους όλων των τ. Νομαρχών της χώρας  τα ειλικρινή μας  συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ, τ. Πρόεδρος ΕΝΑΕ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ , ΚΩΝ, ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ τ. Αντιπρόεδροι ΕΝΑΕ

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας  ΕΝΑΕ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ