ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ RAPID TESTS…

Φαίνεται τελικά στη χώρα της γραφειοκρατίας και της προχειρότητας όσες εξαγγελίες και αν γίνουν για το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή και στην απλοποίηση των διαδικασιών στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, πάντα θα υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα προκαλεί ταλαιπωρία, δυσλειτουργίες και προβλήματα.

Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό που βιώνουν γονείς μαθητών οι οποίοι έκαναν στα παιδιά τους rapid test και αφού το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό θέλησαν να το εκτυπώσουν για να το δείχνουν τα παιδιά πηγαίνοντας στο σχολείο τους.

Δυστυχώς όμως μπαίνοντας στο σύστημα είδαν ότι δεν είχαν δυνατότητα πρόσβασης αφού δεν υπήρχε αντιστοιχία μεταξύ του ΑΜΚΑ και του αριθμού του μητρώου πολιτών με αποτέλεσμα η εκτύπωση να είναι αδύνατοι.

Γονείς απευθύνθηκαν στο ΚΕΠ όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη λάθους, έγινε η διόρθωση, εκτυπώθηκε το αποτέλεσμα του τεστ, αλλά και πάλι όταν ξαναπροσπάθησαν να μπουν οι ίδιοι στο σύστημα αντιμετώπισαν και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

“Αλήθεια τί θα πρέπει να κάνουμε και που να απευθυνθούμε για να λυθεί το πρόβλημα και να αισθανθούμε ότι είμαστε στην ψηφιακή εποχή για την οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά”, σημείωσε μητέρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και δεν ξέρει πότε και αν θα λυθεί.

Μήπως υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ