ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ 36η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA

Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που άνοιξε τις πύλες χθες το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της παρουσίας του Δήμου Τεμπών είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων καθώς και η ανάδειξη των τουριστικών περιοχών του Δήμου που παρουσιάζουν ξεχωριστό και έντονο ενδιαφέρον για κάθε είδος τουρισμού ( Θρησκευτικού, ιστορικού, αρχαιολογικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού κ.α.)

Με εξαιρετικό οπτικοακουστικό υλικό των τουριστικών περιοχών, όπως τα όμορφα ορεινά χωριά, η κοιλάδα των Τεμπών , οι όχθες και το Δέλτα του Πηνειού, και η υπέροχη παραλία με τις καθαρές ακτές και τα κρυστάλλινα νερά και με την πρωτοποριακή παρουσίαση των τοπικών προϊόντων, ο Δήμος Τεμπών διεκδικεί την πιο ενδιαφέρουσα παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης στα πλαίσια της έκθεσης είχε συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του Δημάρχου για προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης καθώς και με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη.

Ιδιαίτερη και σημαντική συνάντηση και συνεργασία ο κ. Μανώλης είχε με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, τόσο κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του Δήμου Τεμπών όσο και στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μανώλης και ο κ. Ζέρβας αντάλλαξαν απόψεις για την υλοποίηση τουριστικών προγραμμάτων καθώς και συνεργασιών στους τομείς τουρισμού, πολιτισμού και άλλα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ