ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ανακοίνωση του σωματείου για την πρώτη συνεδρίαση των οργάνων του

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 13.30 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας κλήθηκαν οι 5 συνάδελφοι που εκλέχτηκαν στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας του Π.Μ.Σ. καθώς και οι 3 συνάδελφοι που εκλέχτηκαν στην Τοπική Εξελεγκτική Επιτροπή με βάση τους σταυρούς προτίμησης στον συνδυασμό που συμμετείχαν («Αγωνιστικό Μέτωπο Μουσικών», το οποίο και εξασφαλίζει όλες τις έδρες) όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών μας στις 7 και 9 Νοέμβρη 2021.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καθώς και η Τοπική Εξελεγκτική Επιτροπή.
Ο καταμερισμός έγινε συμφωνώντας ομόφωνα ότι τα εκλεγμένα μέλη των οργάνων του Συλλόγου υπηρετούν τις επιδιώξεις και τις διεκδικήσεις του Σωματείου και όχι το αντίστροφο.

Μετά από ψηφοφορία όπως προβλέπει το καταστατικό, εκλέχθηκε το Προεδρείο του Παραρτήματος Λάρισας του Π.Μ.Σ. που έχει ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γάλλος Ελευθέριος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωστούλης Κωνσταντίνος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σίμος Αχιλλέας

ΤΑΜΙΑΣ: Ζούκας Φίλιππος

Και ο συνάδελφος Μαγαλιός Σπυρίδων ως ΜΕΛΟΣ της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής

Επίσης ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τοπικής Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ο Μαγαλιός Γεώργιος

Και οι συνάδελφοι Καλαμπούκας Χρήστος, Σίκαλος Θεολόγης είναι τα ΜΕΛΗ της Τοπικής Εξελεγκτικής Επιτροπής

Στα μέλη της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής καταμερίστηκαν οι τομείς ευθύνης για συγκεκριμένα θέματα του κλάδου. Η νέα διοίκηση καθόρισε το ετήσιο χρονοδιάγραμμα δράσης και αγωνιστικών πρωτοβουλιών του Παραρτήματος Λάρισας παίρνοντας υπόψη την απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ