ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΤΗΣ CYBER MONDAY ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως είθισται τα τελευταία χρόνια η «Black Friday» και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η «Cyber Monday» (διαδικτυακά). Πρόκειται για δύο καταναλωτικές προωθητικές ενέργειες, προερχόμενες από το εξωτερικό, όπου πραγματοποιούνται εκτεταμένες προσφορές προϊόντων, σε πολύ ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές.

Δεν συμπεριλαμβάνονται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητικές ενέργειες και αφορούν σε όλη την αγορά και σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας επιδιώκει για άλλη μια χρονιά την συμμετοχή μας στην Black Friday και για όσες επιχειρήσεις διαθέτουν e-shop και στην Cyber Monday με στόχο την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης των καταστημάτων μας και επισημαίνουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να σας διευκρινίσουμε ότι στην πόλη της Λάρισας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες δεν αποδέχονται την αναγραφή ποσοστού στις περιόδους προσφορών και την χρήση της λέξης έκπτωση, και ως εκ τούτου επιβάλλονται ποινές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας στέκεται πάντα πλάι στον έμπορο-επιχειρηματία της πόλης μας διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της αγοράς και για το λόγο αυτό σας καλούμε να τηρήσετε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη εποχή.

Σας καλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε  την αγορά της Λάρισας και να κερδίσετε από τις μεγάλες προσφορές και τις δελεαστικές τιμές των καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας, σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ