ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Την άμεση αντίδραση κατοίκων, συνειδητοποιημένων συμπολιτών, προκάλεσαν οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στα φωτιστικά LED που προσφάτως εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Λαρισαίων στην πλατεία Χασιώτη, στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου.

Λίγες ημέρες μετά την λειτουργία τους άγνωστοι έβαψαν με σπρέι τα φωτιστικά με προφανή στόχο την μείωση του φωτισμού στην πλατεία. Ο Δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωσή του στηλίτευσε το γεγονός καλώντας παράλληλα τους συμπολίτες να προστατέψουν και να περιφρουρήσουν τη δημοτική περιουσία, δηλαδή την περιουσία όλων μας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, άλλοι Λαρισαίοι, με πρωτοβουλία τους, καθάρισαν τα φωτιστικά από τα σπρέι και το άπλετο φως επέστρεψε στην πλατεία. Το γεγονός ανέδειξε με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook το στέλεχος της Συμπαράταξης Λαρισαίων και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος.

Αναμφίβολα η αυθόρμητη ενέργεια των άγνωστων συμπολιτών μας, συνιστά μια μικρή νίκη της συντριπτικής πλειονότητας των συνειδητοποιημένων συμπολιτών της Λάρισας. Παράλληλα αναδεικνύει τη σπουδαιότητα και την ιδιαίτερα σημασία όλων των πρωτοβουλιών και των δράσεων της δημοτικής αρχής για την «επένδυση» στην κοινωνία και τον Ανθρωπο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ