ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Με μεγάλες προσφορές σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα για το γιορτινό σας τραπέζι υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο, που έχει συνηθίσει το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής σε εκπλήξεις κάθε εβδομάδα με πάμφθηνες τιμές σε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι Χριστουγεννιάτικα προσφορές από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου είναι:

Ελιά μόσχου με λίγο κόκκαλο 5,49€/κιλό.

Κιμάς μόσχου 6,99€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.

Τηγανιά χοιρινή με λίγο κόκκαλο 3,49€/κιλό.

Κεμπάπ χοιρινό μαριναρισμένο 3,49€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά μαριναρισμένα 3,99€/κιλό.

Κεμπάπ πρόβειο μαριναρισμένο 4,99€/κιλό.

Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε παρά πολλά χριστουγεννιάτικα παρασκευάσματα κρεάτων.

Τα Μοσχαράκια μας για τις μέρες των Χριστουγέννων είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου του παραγωγού Τσούτσα Λεωνίδα, τα χοιρινά μας είναι από την χοιροτροφική μονάδα Μπουχλαριώτη, πλούσια σε Ω3 καλά λιπαρά., πρόβατα από Αχίλλειο Αλμυρού Βόλου, αρνάκια από Δομοκό – Καρδίτσας- Φάρσαλα – κατσίκια από Δεσφίνα – Γαλαξίδι .

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

Δείτε και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο για το συγκεκριμένο προϊόν

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop