Η PFS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 3.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμη μια χρονιά, πιστοί στις αξίες μας και στο πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τα προϊόντα μας για το γιορτινό τραπέζι 3000 και πλέον οικογενειών.

Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που δημιούργησε και εξακολουθεί να προκαλεί η πανδημία, επιλέξαμε να στηρίξουμε συλλόγους και φορείς που αναλαμβάνουν την ετοιμασία και προσφορά τροφίμων και γευμάτων σε οικογένειες που δοκιμάζονται. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, η περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων μέσα από το κοινωνικό του παντοπωλείο, ο δήμος Κιλελέρ, η Ιερά Μονή Πέτρας Καταφυγίου, τα ενοριακά συσσίτια στον ιερό ναό Αγ. 40 μαρτύρων Λάρισας, στις ενορίες Αμπελώνα και Φαλάνης, Αγίας Τριάδος στην Πετρούπολη Αττικής είναι ενδεικτικά μερικοί από τους φορείς που στηρίξαμε προσφέροντας τα προϊόντα μας.

Η PFS θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, με τα οποία προχωρά και εξελίσσεται, τιμώντας τον τίτλο της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα.

Τριάντα χρόνια ηγέτης στις προτιμήσεις των επαγγελματιών της εστίασης, η PFS επενδύει σε νέες τεχνολογίες, με σκοπό να προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ψητοπωλείων και εστιατορίων. H PFS, μέσα στο 2021 μπήκε στην ελληνική και παγκόσμια αγορά με μια ευρεία γκάμα νέων κωδικών σε παναρισμένα και προψημένα προϊόντα κρέατος, τα οποία παράγονται στη νέα- τελευταίας τεχνολογίας- μονάδα παραγωγής μας, συνολικής επένδυσης 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια από τις πιο σύγχρονές στην Ευρώπη.

Ευχή της PFS, για τις γιορτές και τη νέα χρονιά που μας έρχεται, είναι να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς, έτοιμους να πορευτούμε δημιουργικά και με αισιοδοξία να κερδίσουμε μαζί, την κάθε μέρα της νέας χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ