ΜΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με μεγάλες προσφορές σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα για το γιορτινό σας τραπέζι υποδέχεται και τη νέα χρονιά το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο, που έχει συνηθίσει το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής σε εκπλήξεις κάθε εβδομάδα με πάμφθηνες τιμές σε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές μας για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου είναι :

Προσφορές Πρωτοχρονιάς:

Ζυγούρι μπροστινό 4,99€/κιλό.

Μοσχαράκι ψαχνό 7,99€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,99€/κιλό.

Μπριζόλα Κόντρα χοιρινή 3,99€/κιλό.

Πανσέτα χοιρινή 3,99€/κιλό.

Αρνί ολόκληρο η κατσίκι 7,99€/κιλό.

Μισό αρνί ή κατσίκι 8,50€/κιλό.

Τηγανιά χοιρινή με πολύ λίγο κόκκαλο 3,49€/κιλό.

Κεμπάπ χοιρινο 3,49€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά 3,49€/κιλό.

Κοτόπουλο κεμπάπ 3,49€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια εμπιστοσύνη που μας δείξατε και προτιμήσατε το κρεοπωλείο μας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και θα συνεχίσουμε να σας ευχαριστούμε με τον μόνο τροπο που γνωρίζουμε καλά: “την άριστη ποιότητα κρεάτων σε οικονομικές τιμές.

Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop