ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Αναφορά προς τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη το αίτημα του Μουσικού Συλλόγου κατέθεσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Β. Κόκκαλης

Επιτακτική είναι η ανάγκη λήψης άμεσων και αποτελεσματικών  μέτρων στήριξης για τους χιλιάδες πληττόμενους καλλιτέχνες της χώρας λόγω της πανδημίας, σημειώνει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε το κείμενο του υπομνήματος  με αρ. πρ. 2092Β του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, που κατατέθηκε στον Υπουργό Εργασίας σχετικά με την δυσχερή θέση που έχουν περιέλθει χιλιάδες καλλιτέχνες εξαιτίας της πανδημίας και στο οποίο δίνεται έμφαση στην έλλειψη από την πλευρά της Πολιτείας ουσιαστικής μέριμνας για τη στήριξη και ενίσχυση των εργαζομένων του κλάδου, εκφράζοντας την απόγνωση τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους και ζητώντας την λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων στήριξης για την επιβίωση και την δυνατότητα παραμονής των εργαζομένων στο επάγγελμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ