ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΣ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ – ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Σκληρός και αμίλητος στάθηκε απέναντι στους αστυνομικούς ο 23χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και είναι σεσημασμένος για συμμετοχή σε αλλεπάλληλα επεισόδια οπαδικής βίας. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ομολογία του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open ο 23χρονος αρνείται τα πάντα.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο ακόμα επεισόδια οπαδικής βίας και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρά.

Το 2019 σε μια πανομοιότυπη επίθεση όπου και πάλι φέρεται να μαχαίρωσε αντίπαλο οπαδό, αφού πρώτα τον είχε ρωτήσει τι ομάδα είναι.

Για την υπόθεση αυτή έχει συλληφθεί και η δίκη του εκκρεμεί.

Πρόκειται για τα άγρια επεισόδια που προηγήθηκαν του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που διεξήχθη στο Βόλο. Και εκεί έχει καταγραφεί να επιτίθεται με μαχαίρι σε οπαδούς της ΑΕΚ. Γι αυτήν την υπόθεση δεν έχει διωχθεί.

Κάμερες, μαρτυρίες και περιγραφές

Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και σύλληψη και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων, με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού οι δράστες, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ο 23χρονος ανήκει στον ίδιο, ενώ οι Αρχές προχωρούν και στην ταυτοποίηση κι άλλων ατόμων που πήραν μέρος στην δολοφονία.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθούν αρκετά άτομα ως δράστες της δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν βαριές οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που εντόπισε, άρα πολλά και τα άτομα που του επιτέθηκαν.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ