ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΜΣ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του παραρτήματος
Πέμπτη 17/3/22 στις 9.30 μμ στο κανάλι YouTube του παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ δείτε ολόκληρη την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα!
“Δεν φτάνει να αγαπάμε την ειρήνη και τον άνθρωπο, πρέπει να αγωνιζόμαστε γι’ αυτόν”, είναι το μήνυμα, με τα λόγια του Γ. Ρίτσου, που στάλθηκε από τη συναυλία την οποία διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητικά συμβούλια με την στήριξη του ΠΜΣ στις 14/3 στην Αθήνα, στο Σύνταγμα.
“Είμαστε με το Δίκαιο και υπάρχει μόνο μια θέση που δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν άνθρωπο: Η θέση με τον άνθρωπο”, ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου μόλις ανέβηκε στη σκηνή.
Εδώ : https://www.facebook.com/pmu.gr/posts… υπογράφουμε το ψήφισμα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Υπογράφουν μέχρι στιγμής 808 καλλιτέχνες, αρκετά καλλιτεχνικά σωματεία, πολιτιστικοί φορείς από όλη την Ελλάδα και η λίστα μεγαλώνει!
Είναι ξεκάθαρο πως οι λαοί είναι οι μόνοι που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αντίθετα έχουν όλα εκείνα που τους ενώνουν: την ανάγκη για ειρήνη, ευημερία, δημιουργική ζωή. Σ’ αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς οι άνθρωποι της Τέχνης και των Γραμμάτων καλούμαστε να αγωνιστούμε γι’ αυτή την ενότητα. Να σταθούμε στο πλευρό τόσο των Ουκρανών, όσο και των Ρώσων καλλιτεχνών, να αντισταθούμε στις πολιτιστικές διακρίσεις, τις απαγορεύσεις και τις επικίνδυνες περιχαρακώσεις, να δυναμώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον πόλεμο, που προϋποθέτει την απεμπλοκή της χώρας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς. Με λίγα λόγια στο πραγματικό δίλημμα «Πολιτισμός ή Βαρβαρότητα;» παίρνουμε το μέρος του Πολιτισμού, παίρνουμε τη θέση μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου ενώ τραγούδησαν οι:
Θοδωρής Καρέλλας
Απόστολος Ρίζος
Παντελής Κυραμαριός & Βάιος Πράπας
Βασίλης Προδρόμου
Πολυξένη Καράκογλου
Βασίλης Γισδάκης
Βιολέτα Ίκαρη
Κώστας Τριανταφυλλίδης
Νατάσα Μποφίλιου
Κώστας Χατζηκυριάκος-Σβώκος (Altera Vita)
Επίσης συμμετείχαν «Το Σφάλμα» καθώς και τα φοιτητικά-μαθητικά συγκροτήματα Ποτ Πουρί, Demon Fox, Peace Until Dawn, Raibo, Traitors Band.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ