ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Χατζούλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκε η οργάνωση διευρυμένης σύσκεψης με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλελέρ προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος μηνός. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λάρισας Πύραρχος Νικόλαος Μητσογιάννης και ο προϊστάμενος Διοικητικής Υποστήριξης ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας Αντιπύραρχος Κω/νος Μπαλαντίνας.

Εν τω μεταξύ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνοδευόμενο από τους Αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκα, Κώστα Φιλιππούλη, Αλέκο Χονδρονάσιο και τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγναντερής Θεόδωρο Σκρίμπα επισκέφθηκαν περιοχές του Δήμου (αλσύλλια κ.λπ.) που χρήζουν αυξημένων μέτρων πυροπροστασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ