ΓΙΑ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ORIGINAL STORE ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ενα νέο κατάστημα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα ποιότητας για κάθε μέρα και για επίσημες εκδηλώσεις άνοιξε πρόσφατα στον Αμπελώνα, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στο χώρο της ένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα των αδελφών Γ. Γκαμπέτα που συνεχίζουν μία οικογενειακή παράδοση χρόνων στο χώρο της ένδυσης.

Η οικογενειακή παράδοση και η εμπειρία γύρω από το ένδυμα αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων, την εξυπηρέτηση και τις ολοκληρωμένες ενδυματολογικές προτάσεις που θα βρείτε στο νέο άνετο κατάστημα.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μία μεγάλη συλλογή από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές από τους καλύτερους οίκους και το κυριότερο σε πολύ προσιτές τιμές.

Η ανοιξιάτικες κολεξιόν του καταστήματος κεντρίζουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων ενώ ενόψει Πάσχα η αγορά ρούχων από το ORIGINAL STORE των Δημήτρη και Νίκου Γκαμπέτα αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για τα δώρα σας.

ORIGINAL STORE στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 26 πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα για καθημερινό και επίσημο γυναικείο και ανδρικό ντύσιμο.

Τηλ.: 24923 06753, 6971 807614, 6971 748203.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ