ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του 1ου ΕΠΑΛ

Επίσκεψη της Γ τάξης του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου. Καθηγητές 5 τομέων και 7 ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, την νομοθεσία του, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τομέα και ειδικότητας ,τις δυνατότητες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στην αγορά εργασίας , τις πολυποίκιλες δράσεις, τις συμμετοχές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ,πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σχολείο κλπ.

Επίσης οι μαθητές ενημερώθηκαν για το Μεταλυκειακό έτος -Μαθητεία ,πρόγραμμα που τρέχει εδώ και λίγα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Γ τάξης και συνδέει τους απόφοιτους του σχολείου με την αγορά εργασίας( απασχόληση σε πραγματικές συνθήκες ),στις διάφορες επιχειρήσεις και ιδρύματα της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου που οργάνωσαν και συνόδευσαν τους μαθητές τους , σε αυτή την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τονκ. Χρ. Τσιόπα καθηγητή του ΕΠΑΛ Τυρνάβου για τον άριστο συντονισμό της 4ωρης δράσης. Τέτοιες συνεργασίες προάγουν την εκπαιδευτική διαδικασία και είναι ωφέλιμες για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ