ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ

Τον δικό της Γολγοθά βιώνει τους τελευταίους μήνες μία εγκυμονούσα μητέρα, Η οποία σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, λόγω δικαστικής απόφασης πρέπει να φεύγει από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και να μεταφέρει τα παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της σε άλλο σημείο της συμπρωτεύουσας ώστε να τα παραλάβει ο πρώην σύζυγός της που εμμένει σε όρο συμφωνητικού που είχε υπογράψει μαζί της και αρνείται να τα παραλάβει από το σπίτι της μητέρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, το ζευγάρι χώρισε και σε ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν η μητέρα που ζει στη Θεσσαλονίκη έπρεπε να μεταφέρει τα παιδιά στη Λάρισα όπου διαμένει ο πρώην σύζυγός της στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τα παιδιά του. Μάλιστα υπήρχε πρόβλεψη ότι σε περίπτωση ασθένειας της μητέρας τότε ο πρώην σύζυγος θα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη για να τα παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο της συμπρωτεύουσας.

Μετά την εγκυμοσύνη της η μητέρα ζήτησε από το σύζυγο να ανεβαίνει όπως είχαν συμφωνήσει στη Θεσσαλονίκη και να έρχεται στο σπίτι της για να παραλάβει τα παιδιά αφού ο γιατρός που την παρακολουθεί της συνέστησε να αποφεύγει μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

Ο σύζυγος αρνήθηκε αυτή την πρόταση εμμένοντας στην αρχική συμφωνία ζητώντας να έρχονται τα παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο της συμπρωτεύουσας. Μάλιστα κάθε φορά που δεν τα πήγαινε η μητέρα στο σημείο υπέβαλλε μήνυση με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα σε βάρος της εγκυμονούσας μητέρας να εκκρεμούν αρκετές.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η μητέρα ειδοποιούσε τον πρώην σύζυγό της ότι τα παιδιά είναι στο σπίτι έτοιμα για να τα παραλάβει αλλά εκείνος αρνιόταν να το πράξει.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, η μητέρα προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να πάρει απόφαση που θα όριζε ως σημείο παράδοσης των παιδιών το σπίτι στο οποίο διαμένει η εγκυμονούσα με τα παιδιά, αλλά δυστυχώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της προκαλώντας στο περιβάλλον της ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ