ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ – ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε σήμερα νωρίς το απόγευμα το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε τους δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Η δυνατή βροχή σε συνάρτηση με το δυνατό άνεμο και τους κεραυνούς όπως είναι φυσικό έπληξε τους τρεις δήμους που μετρούν πληγές εξαιτίας της ξαφνικής κακοκαιρίας. Κλαδιά δένδρων έσπασαν δρόμοι πλημμύρισαν, σε αυλές σπιτιών έσπασαν δένδρα, λουλούδια και γλάστρες, ενώ προκλήθηκαν πολύωρες διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του νομού.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει διακοπή ρεύματος σε σημαντικό τμήμα του Αμπελώνα, της Φαλάνης και της Γιάννουλης ενώ υπάρχουν βλάβες και σε άλλα σημεία του νομού.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης των ζημιών από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που εργάζονται πυρετωδώς είναι γύρω στις 8.30 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Η δυνατή βροχή φούσκωσε το ποτάμι στην Τσαριτσάνη, ενώ μεγάλη ζημιά προκλήθηκε από το νερό σε δρόμο του χωριού που γέμισε λάσπες και άλλα φερτά υλικά, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι ο καθαρισμός των παράλληλων αυλακιών έγινε με προχειρότητα ενώ δεν υπάρχει και κάποιο αντιπλημμυρικό έργο ουσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ