ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΚΡΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας επισκέφθηκε τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας συνοδεύοντας τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Διοίκησης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Δήμαρχος Τυρνάβου μετέβη στον οικισμό Αρκαλοχωρίου ενώ συμμετείχε και σε ευρεία σύσκεψη τόσο στο Δημαρχείο όσο και στο Καστέλι με υπηρεσιακούς παράγοντες για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των εκεί προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις μα κυρίως να συμβάλει μέσω της τεχνογνωσίας και των εμπειριών που αποκτήθηκαν από την κατά κοινή ομολογία άκρως επιτυχημένη διαχείριση του σεισμού στο πολύπαθο Δαμάσι.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας επανέλαβε στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο ότι παραμένει στη διάθεση της Κυβέρνησης ώστε να συνδράμει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ως μία ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης κάθε πολίτη του Δήμου Τυρνάβου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com