ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Μήνυμα του Χρ. Κέλλα με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

«Τιμούμε και πανηγυρίζουμε την ύπαρξη του Αγίου Πνεύματος, που διαχέει άπλετα το Φως Του στον κόσμο δεικνύοντας την αδιάλειπτη παρουσία του Τριαδικού Θεού στη γη και δη στις ζωές των πιστών.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ευχόμενος «χρόνια πολλά» για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, προσθέτοντας:

«Η πίστη και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους αποτέλεσαν τα θεμέλια για την ίδρυση και την ανάπτυξη της Εκκλησίας μας, υπό τη σκέπη της οποίας βρίσκεται όλος ο ορθόδοξος κόσμος ανεξαρτήτως συνόρων και εθνών.

Η χαρά της μεγάλης και διπλής γιορτής του λαού μας επισκιάζεται από τον εντεινόμενο πόλεμο μεταξύ των ομόδοξων Ρώσων και Ουκρανών, ο οποίος απειλεί τη σταθερότητα της Ευρώπης, καθώς και από τις ευθείες απειλές της Άγκυρας κατά της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας.

Ευχή όλων μας είναι να φωτίσει ο Θεός τα κέντρα λήψης αποφάσεων στη Μόσχα και στην Άγκυρα, προκειμένου να αποβάλουν τις πολεμοχαρείς αντιλήψεις τους και να συνειδητοποιήσουν ότι, στον 21ο αιώνα, οι διαφορές των κρατών πρέπει να λύνονται μόνο επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου και οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί να περιορίζονται αποκλειστικά στην ήπια ισχύ.

Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική κυβέρνηση έχει ενισχύσει την αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας και έχει εμβαθύνει συμμαχίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα, αποφασιστικά και βιώσιμα κάθε πρόκληση.

Χρόνια πολλά!

Ειρήνη στον κόσμο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ