ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανακοίνωση που υπογράφουν όλα τα μέλη της ΣΥΝ Πολιτείας

Με την κ. Τούλα Μουγδή την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα συναντήθηκαν τα μέλη της Συν Πολιτείας κ. Χρήστος Τσιόπας και η κ. Ρούλα Σουρλαντζή -Ζαχαράκη.

Την κ. Τούλα Μουγδή την γνωρίσαμε και είχαμε άριστη συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αμπελώνα, όλα τα χρόνια της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή .

Στις συζητήσεις με φορείς και πολίτες του Αμπελώνα το 2015-2016 διαπιστώσαμε την συναντίληψη για το νέο πρόσωπο της Γιορτής Κρασιού και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το μοναδικό της επικοινωνιακό χάρισμα υποδέχονταν κάθε χρόνο επίσημους και επισκέπτες στην Γιορτή Κρασιού. Μουσταλευριά, μουστοκούλουρα και άλλα καλούδια απολαμβάναμε κάθε βράδυ από τα χέρια των μελών του συλλόγου.

Διακρίναμε επίσης την διορατικότητα, την δυναμική και την μεθοδικότητα κατά την συμμετοχή της στις Γιορτές Ανθοκομίας. Είχε αντιληφθεί ότι ο καινούργιος αυτός θεσμός θα έφερνε στον Αμπελώνα νέα πνοή στην συνοχή των πολιτών του, έσοδα στην πόλη και νέες θέσεις εργασίας. Μάλιστα στην πρώτη συνεργασία μας είπε χαρακτηριστικά: «καταλαβαίνω τι πάτε να δημιουργήσετε και γι αυτό θα είμαι δίπλα σας με κάθε βοήθεια» . Η κ. Μουγδή ως Πρόεδρος του Συλλόγου είχε συμβάλλει καθοριστικά σε όλους τους διαγωνισμούς της Γιορτής Ανθοκομίας και όλα τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλες του έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει αυτό το κομμάτι της διοργάνωσης

Η κ. Τούλα Μουγδή ήταν καλεσμένη πολλές φορές σε διαβουλεύσεις του Δήμου και ήταν σεβαστή η άποψή της σε θέματα «ποιότητας Ζωής» που αφορούσαν την πόλη του Αμπελώνα.

Δεν μπορούμε να μην καταθέσουμε ότι και σ΄αυτή την συνάντηση, μας έκανε εντύπωση η προσωπικότητά της με την κοινωνική της μόρφωση, το καθαρό μυαλό και την απλότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Τα μέλη της συνπολιτείας αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή της στην τριαντάχρονη πορεία του αγαπημένου της Συλλόγου, αλλά και την πολύτιμη συμβολή της στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα στην πόλη του Αμπελώνα (στα χρόνια που ήμασταν στη διοίκηση του Δήμου), την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε με υγεία να συνεχίσει να βοηθάει απ’ όπου μπορεί τους ανθρώπους του τόπου μας.

Όλα τα μέλη της ΣυνΠολιτεια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ