ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΚΝΤ “ΕΥ ΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μια όμορφη βραδιά στην κεντρική πλατεία Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση της σχολής Ταεκβοντό ”ΕΥΖΗΝ”, με επίδειξη Taekwondo, Ρυθμικής γυμναστικής, ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς με την βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το 2021 και απονομή των έγχρωμων και μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την επίδειξη και τον ιδιαίτερο ζήλο που έδειξαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Όπως επίσης και οι αθλήτριες της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του γυμναστηρίου “ENERGY” στον Αμπελώνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σακούτσιος Γιώργος και οι Αντιδήμαρχοι Βάνα Τσαπραλή και Κώστας Χρυσοβέργης, σύσσωμο το ΔΣ του ομίλου “ΕΥΖΗΝ”, οι συνεργάτες και γυμναστές, Πλιάτσικα Ελισάβετ, Γκουγκουλής Δημήτρης, Κονταλέξη Δέσποινα, Αναστασιάδη Αλεξάνδρα, Παπαστεργίου Αστέριος, Μαυρομάτης Κωνσταντίνος, οι δάσκαλοι και προπονητές Μπάμπης Ντόβας, Λάκης Μιχάλης, Καρκατσέλας Νίκος, Λάκης Σάββας, Ντόβα Σωτηρία.

Το Δ.Σ. του ομίλου και η πρόεδρος Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα, συγχαίρουν τους δασκάλους καθώς και όλη την αγωνιστική ομάδα για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διεκπεραίωση της εκδήλωσης και για την καταπληκτική επίδειξη που έκαναν και ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης “Cafe Master” Σπύρο Γκατζηρούλη, τα Άνθη – φυτά Ολγα Γκόλτσιου, το κατάστημα “to food” Βασίλη Μεσημέρη και τον Γρηγόρη Παπαχρήστογια την πολύτιμη βοήθεια τους.
Το ΔΣ εύχεται σε παιδιά, γονείς και προπονητικό team, καλό καλοκαίρι.!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ