Ο ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Παράπονα καταναλωτή που λόγω των αυθαιρεσιών είδε υπέρογκο λογαριασμό παρά τις επιδοτήσεις της κυβέρνησης

Δεν κρύβει την αγανάκτησή του καταναλωτής ηλεκτρικού ρεύματος στον Αμπελώνα ο οποίος εν μέσω διακοπών είδε πριν λίγες ημέρες το λογαριασμό που πήρε από ιδιωτικό πάροχο να έχει εκτιναχτεί στα ύψη παρά το γεγονός ότι σε αυτόν υπάρχουν οι μειώσεις που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να ισοσκελίσει την ενσωμάτωση της ρήτρας αναπροσαρμογής στην τιμή της κιλοβατώρας.

Όπως διαπίστωσε, όταν ζήτησε τηλεφωνικά από τον πάροχό του να ενημερωθεί για τη χρέωση των κιλοβατώρων, ο ΔΕΔΔΗΕ, παρά το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται μέσα στον Αμπελώνα και ο μετρητής είναι σε κοινή θέα και προσβάσιμος από τα συνεργεία των καταμετρητών, δεν έχει κάνει μέτρηση από τις 5 Ιανουαρίου, και μέχρι σήμερα οι κιλοβατώρες που έστελνε στον πάροχο ήταν κατ’ εκτίμηση των διαχειριστών των μετρήσεων στον ΔΕΔΔΗΕ.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο καταναλωτής η αυθαιρεσία και το θράσος των υπεύθυνων του ΔΕΔΔΗΕ ήταν τέτοια που στον τρέχοντα λογαριασμό χρέωσαν 755 κιλοβατώρες για ένα μήνα, όταν στο τελευταίο τετράμηνο που έγινε καταμέτρηση, το σύνολο των κιλοβατώρων που καταναλώθηκαν ήταν 1.097 (όπως φαίνεται στη φωτογραφία).

Ο καταναλωτής που κάθισε και υπολόγισε το τί πλήρωσε μέχρι σήμερα στις κατά προσέγγιση χρεώσεις διαπίστωσε ότι συνολικά για τον λογαριασμό του Αυγούστου θα έπρεπε να χρεωθεί λιγότερες από 250 κιλοβατώρες και όχι 755 που υπολόγισε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τώρα δικαιολογημένα αναρωτιέται γιατί να υπάρχει αυτή η αυθαιρεσία και ζητά από τον ΔΕΔΔΗΕ να παρουσιάσει τους λόγους για τους οποίους για 8 μήνες δεν έκανε καταμέτρηση ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει δύο.

Οσο για το ποσό που καλείται να πληρώσει υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει να βρει κατανόηση από τον πάροχο και να εκδοθεί καινούργιος λογαριασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ