ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

Η αντίδραση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών για την απουσία τυρναβίτικου κρασιού από το χώρο των μουσικών εκδηλώσεων στη γιορτή κρασιού Αμπελώνα

Πράγματα αλλόκοτα συμβαίνουν στη Γιορτή Κρασιού του Αμπελώνα από τους διοργανωτές των μουσικών εκδηλώσεων , όπως μετά λύπης μας μαθαίνουμε. Για παράδειγμα, το κρασί που σερβίρεται δεν έχει παραχθεί από τα Οινοποιεία του Τυρνάβου, ούτε καν από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου.

Η πρακτική αυτή του ιδιώτη -διοργανωτή των μουσικών εκδηλώσεων δεν μας αφορά, καθόσον ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του , όπως αυτός θέλει , και επιλέγει τον πιο πρόσφορο τρόπο , για να ενισχύσει την κερδοφορία του.

Αυτό που σίγουρα , όμως , μας ενδιαφέρει είναι η πολιτική που εφήρμοσε η δημοτική Αρχή του κ. Κόκουρα επί του συγκεκριμένου θέματος. Θέτουμε , λοιπόν , ένα απλό ερώτημα : Γιατί η δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να δεσμεύσει τη λειτουργία του ιδιώτη -διοργανωτή, ώστε να προωθεί στον χώρο που εκμεταλλεύεται για τις συναυλίες την τοπική οινοποιητική παραγωγή ; Γιατί δεν ετέθη ως απαράβατη προϋπόθεση της υπεκμίσθωσης από τους αθλητικούς Συλλόγους η μαζική παρουσία των τοπικών προϊόντων – και όχι μόνο του κρασιού – στον συναυλιακό χώρο ; Γιατί η προχειρότητα της δημοτικής Αρχής αφαίρεσε πολύτιμο χρήμα από την τοπική οικονομία σε μια τόσο δύσκολη οικονομική πραγματικότητα για τις ντόπιες επιχειρήσεις ; Μήπως η δημοτική Αρχή θεωρεί ότι υστερούν σε ποιότητα τα παραγόμενα στον τόπο μας προϊόντα ;

Κάθε απάντηση , αν υπάρξει , ας κριθεί από τους δημότες του Τυρνάβου…

Υ.Γ : Αγαπητέ Πρόεδρε του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου να χαίρεσαι τον Δήμαρχο… πάντως να ξέρεις ότι τα μέλη του Οινοποιείου είναι ήδη στα κάγκελα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ