ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 3 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η κατάστασή τους είχε σοκάρει αστυνομικούς και γιατρούς 

Σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης αναμένεται να συνεχίσουν τη ζωή τους από εδώ και στο εξής τα τρία ανήλικα παιδάκια που κυκλοφορούσαν διψασμένα και νηστικά στις γειτονιές του Αμπελώνα, ψάχνοντας για λίγο νερό και ένα κομμάτι ψωμί, αφού με εντολή Εισαγγελέα μεταφέρθηκαν σε δημόσιες δομές φιλοξενίας ανηλίκων όπου είναι βέβαιο ότι θα βρουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα που τους έλειπε.

Η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα 3 ανήλικα παιδιά της ίδιας μητέρας και διαφορετικών πατέρων που είχαν φτάσει πριν από λίγες ημέρες στον Αμπελώνα με τον πατέρα του ενός και πατριό των άλλων ευαισθητοποίησε τους κατοίκους του Αμπελώνα που ειδοποίησαν τις αρχές και τα παιδάκια με την παρέμβαση της αστυνομίας και των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η εικόνα των 3 παιδιών σόκαρε κυριολεκτικά τους αστυνομικούς που τα παρέλαβαν αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τα περιέθαλψαν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com τα παιδάκια πέραν του ότι ήταν νηστικά και διψασμένα, ήταν βρώμικα και ξυπόλητα, και το μικρότερο από αυτά είχε πληγές στα ποδαράκια του με αποτέλεσμα να περπατά με δυσκολία. Επιπλέον και τα 3 παιδάκια είχαν δυσκολία επικοινωνίας με τους αστυνομικούς και τους υγειονομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας και πατριός των ανήλικων συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παραμέληση και  έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο ενώ η μητέρα τους δεν είχε εμφανιστεί τις πρώτες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ