ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Τύρναβο το ιατρείου του έμπειρου Γενικού Ιατρού  Ευάγγελου Γ. Αλμπάνη σε μία προσπάθεια να αναβαθμίσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιατρείο που βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 20 (έναντι ΚΤΕΛ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αλμπάνης είναι συμβεβλημένος Προσωπικός Ιατρός ΕΟΠΥΥ καθώς και με τα ταμεία ΓΕΣ, ΓΕΑ,ΓΕΝ, Λιμενικό Σώμα, ενώ είναι και συνεργάτης του ΙΑΣΩ.

Μεταξύ άλλων οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες είναι:

Λοιμώξεις: ανώτερου και κατώτερου αναττνευοτικού, ουροποιογεννητικού, πεπτικού, δέρματος/μαλακών μορίων

Παρακολούθηση και ρύθμιση χρόνιων νοσημάτων (Βρογχικό Άσθμα, ΧΑΠ, Σακχαρώδης Διαβήτης, Αρτηριακή Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία, Άγχος – Κατάθλιψη, Οστεοπόρωση, Αρθρίτιδες, Οσφυαλγία)

Πιστοποιητικά Υγείας

Εμβολιασμοί ενηλίκων και παιδιών

Διακοπή καπνίσματος

Συνταγογράφηση της χρόνιας φαρμακευτικής αγωγής

Προληπτικός έλεγχος (check up)

Οι επισκέψεις στο ιατρείο γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Πληροφορίες – επισκέψεις στα τηλ.: 24923 01730 και 6983 523276

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Ευάγγελος Αλμπάνης του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου το 2002 και κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων εισήχθη στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009.
Το Νοέμβριο του 2009 ονομάστηκε Ανθυποσμηναγός (ΥΙ) και σταδιοδρόμησε ως Στρατιωτικός Ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας έως και τον Οκτώβριο του 2019. Από το Νοέμβριο του 2009 έως τον Ιούλιο του 2010 εργάστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οπότε και μετατέθηκε στην 130 Σμηναρχία Μάχης (Λήμνος) έως και τον Οκτώβριο του 2012 συμμετέχοντας ως Ιατρός πληρώματος σε αποστολές Έρευνας και Διάσωσης με ελικόπτερο Super Puma. Το 2010 μετατέθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης (Λάρισα). Παράλληλα, ειδικεύθηκε στη Γενική – Οικογενειακή Ιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από το Νοέμβριο του 2013 έως το Νοέμβριο του 2017.
Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Γενικής – Οικογενειακής Ιατρικής, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον Ιανουάριο του 2018.
Επιπλέον, υπηρέτησε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) ως Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου – Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχογιαννίου.
Κατέχει μεταξύ άλλων :
• Βεβαίωση Εκπαίδευσης στη Βασική Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
• Πιστοποιητικό Επάρκειας Προχωρημένης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (Π-ΚΑΡΠΑ)
• Πιστοποίηση “Pre Hospital Trauma Life Support (PHTLS) “από την N.A.E.M.T
• Πιστοποίηση σε εξειδικευμένο εντατικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Τραύμα για την Υποστήριξη της Ζωής “Advanced Trauma Life Support (ATLS)”
• Πτυχίο Αεροπορικής Ιατρικής.
• Πτυχίο Σχολής Ελικοπτέρων Ναυτικού ( HELO DUNKER).
Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος Ιατρικών Συνεδρίων και Σεμιναρίων, με ευρεία θεματολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις Λοιμώξεις, την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, το Σακχαρώδη Διαβήτη, την Αρτηριακή Υπέρταση, τη Δυσλιπιδαιμία, τις Ψυχικές Νόσους, την Οστεοπόρωση, τα Ορθοπεδικά Νοσημάτα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), την Διατροφή, την Διαχείριση Ουρολογικών Προβλημάτων στην ΠΦΥ, τον Προαθλητικό Έλεγχο, την Ηπατική Νόσο, τη Διακοπή Καπνίσματος, την Αντιμετώπιση της COVID-19 στην ΠΦΥ κ.α.
Δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα διατηρώντας στο παρελθόν ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα και συνεργάζεται με τις κλινικές ‘’Σύγχρονη Πολυκλινική Λάρισας’’, ‘’Η Γειτονιά μας’’ και ‘’Κλινική – Κέντρο Αποκατάστασης Λαμίας’’.
Από το Σεπτέμβριο του 2022 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Τύρναβο επί της οδού Αγίας Παρασκευής 20 (έναντι ΚΤΕΛ). Είναι συμβεβλημένος Προσωπικός Ιατρός ΕΟΠΥΥ καθώς και με το ΓΕΣ, ΓΕΑ,ΓΕΝ, Λιμενικό Σώμα. Επίσης, διαθέτει σύμβαση ως Συνεργάτης Ιατρός με το ‘’ΙΑΣΩ Θεσσαλίας’’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ