ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΤΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΤΗ ΣΙΩΠΗ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η ΝΔ “πέφτει από τα σύννεφα” για την υπόθεση Πάτση και η κα Μπακογιάννη λέει ότι η ΝΔ άργησε να κάνει έρευνα για το θέμα. Αποκαλύπτεται όμως σήμερα από την εφημερίδα “Δημοκρατία” ότι η ίδια συμμετείχε τον Μάρτιο 2015 σε μεγαλοπρεπέστατη εκδήλωση στην Κων/πολη για στήριξη και προβολή της ελληνοτουρκικής δικηγορικής εταιρείας που συνίδρυσε ο κ Πάτσης, στην οποία παραβρέθηκαν σημαντικοί Έλληνες και Τούρκοι τραπεζικοί παράγοντες. Η θέση ότι δήθεν η ΝΔ δεν είχε εικόνα του ποιος ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια ο κ. Πάτσης μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Εκτός από “γαλάζια ακρίδα” των απευθείας αναθέσεων και κοράκι του τραπεζικού συστήματος ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento, ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι η ικανότητα στην απάτη και τη λεηλασία δημόσιου χρήματος αποτελεί κριτήριο επιλογής για τους συνεργάτες του.

Στο κόμμα του Μητσοτάκη που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ