ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Οι φωτογραφίες που έβγαλε και έστειλε αναγνώστης του paidis.com είναι από το πρώην δημοτικό σχολείο Βρυοτόπου που δυστυχώς έχοντας εγκαταλειφθεί στην τύχη του εξαιτίας της αδιαφορίας των υπευθύνων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο αφού έχει βανδαλισθεί από αντικοινωνικά άτομα που όμως μπορούν και δρουν ανεξέλεγκτα αφού κανείς δεν φρόντισε να θωρακίσει τη δημοτική περιουσία με τον ιδιαίτερο συμβολισμό.

“Πρώην δημοτικό σχολείο Βρυοτόπου. Περιμένοντας τους υπεύθυνος να καθαρίσουν τον χώρο. Κύριοι της δημοτικής αρχής όση αδιαφορία και αν επιδεικνύετε, τις αναμνήσεις μας δεν θα τις διαγράψουμε”, σημειώνει ο αναγνώστης στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, στέλνοντας το μήνυμα στη δημοτική αρχή, αλλά και στο τοπικό συμβούλιο που επιτρέπει να υπάρχει αυτό το χάλι στον Βρυότοπο.

Επειδή δυστυχώς ένα ακόμη δημοτικό κτίριο στο δήμο Τυρνάβου έχει λεηλατηθεί καλά θα κάνει ο δήμαρχος να απαντήσει για το τί φταίει και δεν θωρακίζονται τα δημοτικά κτίρια με αποτέλεσμα να εμφανίζουν αυτήν την εικόνα ντροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ