ΠΑΣΟΚ Λάρισας: Πέρασαν από «κόσκινο» οι υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές – Κλείνει το ψηφοδέλτιο

Στην τελική ευθεία μπήκε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στο νομό Λάρισας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου με το οποίο θα κατέβει το κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

Χθες στη Λάρισα βρέθηκαν ο Μανώλης Οθωνας και ο Νίκος Σαλαγιάννης που μαζί με τον Β. Αργύρη έχουν αναλάβει την ευθύνη συγκρότησης των ψηφοδελτίων σε όλη την επικράτεια και τα οποία θα παρουσιάσουν στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος μέσα στο επόμενο διάστημα ώστε να πάρουν μία πρώτη έγκριση. Προηγουμένως οι λίστες θα δοθούν και στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Τα κορυφαία στελέχη του κόμματος συμμετείχαν σε συνεδρίαση της Ν.Ε. Λάρισας και συζήτησαν αναλυτικά για όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα. Μετά από διεξοδική συζήτηση φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, να έχουν κλειδώσει οι εξής υποψηφιότητες:

Η νυν βουλευτής Ευ. Λιακούλη,

ο γνωστός καθηγητής ιατρικής Νίκος Τσιλιμίγγας,

ο γνωστός δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ακις Νασιώκας,

ο γνωστός δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας

ο αντιδήμαρχος και εκπαιδευτικός Σωτήρης Βούλγαρης,

ο δημοτικός υπάλληλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος και

ο συνδικαλιστής και δημοτικός υπάλληλος Δημήτρης Κουκούλης.

Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να έχει μία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο ο ακαδημαϊκός Ιωάννης Στεφανίδης που όμως όλα δείχνουν ότι για προσωπικούς λόγους αρνείται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό της πρώην βουλευτή Βάσως Αλεξανδρίδου η οποία εκτιμάται ότι τελικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο γυναικείες παρουσίες για το ψηφοδέλτιο μετά το οριστικό όχι που είπε η οικονομολόγος Βάσω Τσίτα που ήταν υποψήφια στις εκλογές του 2019.

Για τις δύο θέσεις ακούγονται τα ονόματα της κ. Στ. Μπαγιώτα και της κ. Μαίρης Μάρου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ