Πρεσβευτής του Santa Run Λάρισας ο τυρναβίτης αθλητής Νίκος Τσικούρας (βίντεο)

Τη φωνή του μαζί με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού στην κοινή προσπάθεια για επιτυχία της εκδήλωσης 1ο Santa Run Λάρισας που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας σε συνεργασία με το δήμο Λάρισαίων, ενώνει ο τυρναβίτης πρωταθλητής σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων Νίκος Τσικούρας που όπως και Λαρισαίος κορυφαίος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση.

Το 1ο Santa Run στη Λάρισα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, στις 18.30, με αφετηρία το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας. Η διοργάνωση του Santa Run Larissa είναι ένας περίπατος στην πόλη, με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον οποίο οι συμμετέχοντες θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αγορά των στολών από τους συμμετέχοντες, θα διατεθούν από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τα τμήματα χημειοθεραπείας των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του ΓΝΛ και του ΠΓΝΛ.

Το Santa Run είναι μία γιορτή που αφορά όλη την πόλη, για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς, το καλωσόρισμα του νέου χρόνου και την επίτευξη ενός στόχου για καλό σκοπό.
Ένα party γεμάτο θαύματα και χαμόγελα, ανοιχτό σε όλους του πολίτες της Λάρισας, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η διαδρομή θα γίνει γνωστή στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της διοργάνωσης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Santa Run Larissa.
Οι στολές θα είναι διαθέσιμες από 2 Δεκεμβρίου στο Santa’s House στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Δείτε το βίντεο με το κάλεσμα που απευθύνει ο τυρναβίτης πρεσβευτής της εκδήλωσης: