ΈΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ

Βazaar με Χριστουγεννιάτικα είδη στη Λάρισα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώνει στη Λάρισα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου (μπροστά από την Ιατρική σχολή), από τις 20 έως 30 Δεκεμβρίου 2022, σε μία προσπάθεια να αναδείξει το πολύτιμο μήνυμα των Χριστουγέννων: την αξία της Προσφοράς! Το ωράριο λειτουργίας του Bazaar είναι: 20/12 18:00-21:00, Καθημερινές 10:00-14:00 και 18:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Οι φίλοι του Οργανισμού μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια, παιχνίδια, είδη σπιτιού και γραφείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών του, μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του Οργανισμού.

Τα Χριστουγεννιάτικα Βazaars διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού, των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του και τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του.

Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών.

Συμβάλλετε κι εσείς χαρίζοντας στους αγαπημένους σας όμορφα δώρα με «αξία» και το πιο πλατύ Χαμόγελο στα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.

Μόνο το Α’ εξάμηνο του 2022 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε, εξατομικευμένα και ολιστικά, 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους .

Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να βρείτε τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop:
https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250160
thesspress@hamogelo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ