ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΙΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ

Επίσκεψη στον Αμπελώνα Λάρισας πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. Πίστη Κρυσταλλίδου με την Αναπληρώτρια Γραμματέα Γόνη Γανοχωρίτου, όπου συναντήθηκαν με τους πρόεδρους και μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» και του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα «Η Αρωγή».

Σε μια φιλική και ουσιαστική κουβέντα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» Γιάννης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της τοποθέτησης ενός απινιδωτή σε κεντρικό σημείο της κοινότητας Αμπελώνα, που εξασφαλίστηκε ύστερα από ενέργειες του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Επίσης αναφέρθηκε στα μαθήματα πρώτων βοηθειών σε εθελοντές, που έχουν διοργανώσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ” Η ΕΛΠΙΔΑ” και ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ‘ Η ΑΡΩΓΗ ‘ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας.

Ο πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα «Η Αρωγή» Γεώργιος Κουκούλης παρουσίασε τις κοινές δράσεις που ετοιμάζουν οι δυο σύλλογοι για τη νέα χρονιά.

Η κυρία Κρυσταλλίδου ευχαρίστησε τους προέδρους και τα μέλη των συλλόγων για τη διαχρονική προσφορά τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γεώργιος-Λάζαρος Κωνστάντος υπεύθυνος Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΔΕΕΠ Λάρισας, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμπελώνα και Γραμματέας της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» Παρασκευή Τσακνάκη – Μαλάκου, ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» Αστέριος Καφές , ο ταμίας του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Γκρόζος και ο πρόεδρος των επαγγελματιών Αμπελώνα και ιδιοκτήτης του χώρου όπου εγκαταστάθηκε η συσκευή του απινιδωτή Σπύρος Γκατζηρούλης.