ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα οργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας για τους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ του δήμου, στο πλαίσιο των δράσεων για τη στήριξη της τρίτης ηλικίας. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τον οργανισμό.

Οι 50 ωφελούμενοι που πήραν μέρος στην εκδρομή, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους στην Καλαμπάκα, να προσκυνήσουν στη Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα, να κάνουν στάση στην πόλη των Τρικάλων για φαγητό και να επισκεφτούν τον «Μύλο των Ξωτικών».

Μετά από μια μακρά περίοδο αναστολής λειτουργίας των ΚΑΠΗ όλης της χώρας, ο ΟΚΠΑΠ του Δήμου Ελασσόνας επαναλειτουργεί τα ΚΑΠΗ του δήμου με περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις από κάθε άλλη χρονιά. Οι πρωτοβουλίες του Οργανισμού έχουν σκοπό να προσφέρουν στους ωφελούμενους ευκαιρίες οργανωμένης ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης και έναν ευχάριστο χώρο συναντήσεων για όλους τους κατοίκους άνω των 60 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Οργανισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας (στο ισόγειο του Δημαρχείου Ελασσόνας) ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2493350226, -227 και 6984117877 (υπεύθυνη κ. Έλενα Ταζέ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ