ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Μήνυμα σε όλους εκείνους που μπαινοβγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ζυγίζοντας καταστάσεις και προοπτικές έστειλε από τη χθεσινή της εκδήλωση η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη προβάλλοντας κατά κόρον το σύνθημα «Ημουν Πάντα Εδώ», για να θυμίσει στα μέλη και στους φίλους του κόμματος που έζησαν την ακμή και την παρακμή των ποσοστών, ότι σε αντίθεση με κάποιους άλλους η ίδια ήταν πάντα δίπλα τους παλεύοντας για το κόμμα.

Μάλιστα ενώπιον του ιστορικού στελέχους Κώστα Σκανδαλίδη η κ. Λιακούλη δεν μάσησε τα λόγια της κατακεραυνώνοντας τους γυρολόγους, αφού μόνο ονόματα δεν είπε, τουλάχιστον αυτή τη φορά:

“Με πίστη και επιμονή, δουλεύαμε σκληρά για να φύγουν τα σύννεφα, για να φωτίσει ξανά ο Ήλιος. Χωρίς ανταλλάγματα, αξιώματα και διορισμούς σε θέσεις, πάντα στην αντιπολίτευση, απλοί στρατιώτες της πρώτης γραμμής. Ναι, έζησα κάθε στιγμή της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ και της πορείας του, και τις χαρές και τις λύπες μαζί …Έζησα την πολυτάραχη ιστορία του ΠΑΣΟΚ , γιατί ήμουν πάντα εδώ…

Μερικές φορές στενοχωριέμαι όταν σκέφτομαι αυτούς που έφυγαν, όχι τους απλούς ανθρώπους, αλλά αυτούς που έφυγαν γιατί αναζητούν διαρκώς μια σημαία ευκαιρίας, αυτούς που πηγαινοέρχονται πότε σε εμάς και πότε αλλού, ζητώντας πάντα μια νέα σημαία ευκαιρίας. Είναι το εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο των πολιτικών γυρολόγων. Έχουμε όμως πια την εμπειρία να κάνουμε αυθεντική επιλογή, που ειδικά τώρα είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί τώρα γινόμαστε ξανά δυνατοί και χρειαζόμαστε ικανούς αλλά κυρίως έμπιστους, τώρα χρειαζόμαστε δέντρα με βαθιές ρίζες και όχι «φτερά στον άνεμο», που όπου φυσήξει πάνε…”, σημείωσε με νόημα η βουλευτής που είναι βέβαιο ότι επιφυλάσσει «σκληρό ροκ» σε κάποιους επέστρεψαν στο κόμμα για να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία.

Και να φανταστεί κανείς ότι είναι ακόμη η αρχή της προεκλογικής περιόδου και μάλλον κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ