«ΦΑΡΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ» BUTCHERY SHOP & DELICATESSEN: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το νέο της κατάστημα στον Τύρναβο σε ένα άνετο και σύγχρονο χώρο στην οδό Ειρήνης 91 άνοιξε η «DASKALOS FARM» που αυτή τη φορά καινοτομεί δίνοντας τη δυνατότητα στην πελατεία της να επιλέγει κρέας και να το παίρνει ψημένο, αλλά και να προμηθευτεί έτοιμα καλομαγειρεμένα φαγητά με πρώτη ύλη το κρέας.

Στο νέο κρεοπωλείο θα βρείτε εξαιρετικά κρέατα παραγωγής και αρίστης ποιότητας που μόνο η “DASKALOS FARM” μπορεί να προσφέρει.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος παρασκευάζουν για σας εκλεκτά εδέσματα κρεατικών και πλέον παρέχουν και τη δυνατότητα ψησίματος οποιουδήποτε κρεατικού επιλέξετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Φυσικά υπάρχει και η υπηρεσία delivery που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ότι επιλέξετε στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΑΦΕ “DASKALOS ARTISANAL COFFEE”

Δίπλα στο κρεοπωλείο υπάρχει και το νέο δημιούργημα της επιχείρησης, το ΚΑΦΕ “DASKALOS ARTISANAL COFFEE” όπου μπορείτε να γευτείτε καφέ υψηλής ποιότητας, καθώς και διάφορα σφολιατοειδή – snack για να συνοδεύσετε τον καφέ σας.
Και στο καφέ υπάρχει υπηρεσία DELIVERY.

Και μην ξεχνάτε ότι στο “DASKALOS ARTISANAL COFFEE” θα βρείτε διάφορα μαγειρευτά πιάτα που ετοιμάζονται με μεράκι από την εξαιρετική μαγείρισσα της “DASKALOS FARM”.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

«ΦΑΡΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ» ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07:30 – 21:00 (συνεχόμενο ωράριο)

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΑ
07:30 – 16:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24920-26360

“DASKALOS ARTISANAL COFFEE”

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 05:30 – 21:30

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :24920-22221

Η κουζίνα παραμένει ανοικτή για το ψήσιμο των παραγγελιών σας έως τις 15:00.
Η παραλαβή και η παράδοση αυτων είναι έως τις 9:30 το βράδυ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ