ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ – ΒΥΣΣΙΝΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Ένα μουσείο με χρώμα βυσσινί λειτουργεί ήδη στη Λάρισα και πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο μουσείο της ΑΕΛ που στήθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία του Λαρισαίου συλλέκτη Χρυσοβαλάντη Μπέσιου .

Τo “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ – Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο” μας προσκαλεί να μοιραστούμε όλοι μαζί ένα ταξίδι στο χρόνο…

Το ταξίδι ξεκινά από τη δεκαετία του ’60 και καταλήγει στη φετινή χρονιά…

Το μουσείο με τα εκθέματά του μας προσκαλεί να αναπολήσουμε ένδοξες στιγμές τους παρελθόντος να ξυπνήσουμε μνήμες και να ζωντανέψουμε εικόνες που έχουν χαραχθεί μέσα στον καθένα από εμάς!

Όπως μας αναφέρει ο υπεύθυνος κ. Χρυσοβαλάντης Μπέσιος “στο βυσσινί μουσείο μπορεί ο κάθε επισκέπτης να δει την ιστορία της ΑΕΛ μέσα από τις φορεμένες φανέλες , παπούτσια και δελτία των ποδοσφαιριστών, λάβαρα, μετάλλια, μπάλες, εισιτήρια και διάφορα άλλα αντικείμενα ακόμη και μέσα από τα γραφεία της ΑΕΛ” .

Το ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ – Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο συστεγάζεται στον ίδιο χώρο με το κατάστημα Πυροσβεστικά Είδη ΜΠΕΣΙΟΣ (που αποτελεί τον μέγα και αποκλειστικό χορηγό) , στην Ηρώων Πολυτεχνείου 90 στη Λάρισα .

Σε ξεχωριστό χώρο – εντός του καταστήματος – διαμορφώθηκε το μουσείο και κάθε φίλος/φίλη που θα το επισκέπτεται θα παραλαμβάνει ένα εκπτωτικό κουπόνι -20% για όλες τις υπηρεσίες και παροχές που προσφέρουν τα Πυροσβεστικά Είδη ΜΠΕΣΙΟΣ !

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό και μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με το μουσείο στο 6936 871753, στο Facebook ως ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ – Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο και στο Instagram με όνομα χρήστη @visini_idiotiko_mousio .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ