Η ΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο Podcast «Μετακινήσου Αλλιώς» με τίτλο «Πώς μετακινούνται αλλιώς στις άλλες πόλεις – To παράδειγμα της Λάρισας», η υπεύθυνη Προγραμμάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Λαρισαίων

Στο 11ο επεισόδιο του Podcast «Μετακινήσου Αλλιώς» με τίτλο «Πώς μετακινούνται αλλιώς στις άλλες πόλεις – To παράδειγμα της Λάρισας», του athensvoice.gr η υπεύθυνη Προγραμμάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής για τον Δήμο Λαρισαίων, προπονήτρια Ποδηλασίας και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Εύη Ευαγγέλου, εξηγεί πώς η Λάρισα πρωτοπορεί προωθώντας συστηματικά τα τελευταία χρόνια τις ήπιες μορφές μετακίνησης και περιορίζοντας τη χρήση αυτοκινήτου.

Μιλάει για το καινοτόμο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής και εκπαίδευσης στη χρήση ποδηλάτου που απευθύνεται σε…3χρονα παιδιά, στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου! Αλλά και για ένα ανάλογο πρόγραμμα για μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού. Υπογραμμίζει δε πως στην πόλη της Λάρισας οι επισκέπτες και οι κάτοικοι μπορούν να μετακινηθούν αλλιώς –με περιορισμένη χρήση αυτοκινήτου– χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, τις αστικές συγκοινωνίες και τους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Όπως δηλαδή συμβαίνει δηλαδή και πολλές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Για να ακούσετε τη συνέντευξή της πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ