ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ

Ευθεία επίθεση στον δήμαρχο για τις ζημιές στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο, που ανέδειξε σήμερα το paidis.com, εξαπέλυσε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλης υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κόκουρας φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης επειδή δεν φρόντισε μέχρι σήμερα μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 να θωρακίσει το κτίριο και να το προστατέψει από βανδαλισμούς.

Μάλιστα πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα υποστήριξε ότι ο δήμαρχος θα συνδέσει το όνομά του με την εγκατάλειψη των δημοτικών κτιρίων και τις ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτά λόγω της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής να τα προστατέψει φροντίζοντας για τη φύλαξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων η Πόλη που Θέλουμε Σάμερ Αμάρι και Λαϊκής Συσπείρωση Στ. Χατζηκράχτης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος απαντώντας στην επίθεση της αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή αναζητά χηματοδότηση για να επισκευάσει το Εμμανουήλειο και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε το έργο θα γίνει με δημοτικούς πόρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ