ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μπορεί σήμερα στον Τύρναβο να χτυπάει η καρδιά της πάλης με τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 15 ετών, και στην πόλη να βρίσκονται περισσότεροι από 300 αθλητές από όλη τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να διεξαχθεί και το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης, επίσης στο κλειστό της πόλης, δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάζουν τα αποδυτήρια, οι τουαλέτες και τα μπάνια στο κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενεί τους αγώνες δεν τιμά κανέναν.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων αθλητών, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν στους παραπάνω χώρους του γυμναστηρίου, όλο αυτό το διάστημα που έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη τα δύο πρωταθλήματα και παρότι τα προβλήματα έχουν επισημανθεί και έχουν καταγγελθεί εδώ και καιρό, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά της δημοτικής αρχής ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Αποτέλεσμα σήμερα οι εκατοντάδες αθλητές να αντικρίσουν το απαράδεκτο θέαμα που φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες αν υπήρχε η δυνατότητα να φτάσει σε εμάς και η βρώμα που αναδύουν οι τουαλέτες τότε όλοι θα καταλαβαίναμε ότι πρόκειται για τριτοκοσμικές συνθήκες που δεν τιμούν ούτε την πόλη ούτε τους διοργανωτές που δέχονται με θλίψη τα παράπονα αθλητών και συνοδών απόστολών από όλη τη χώρα.

«Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να διορθώσουν τις ζημιές και να καθαρίσουν πραγματικά τους χώρους. Μόλις το βράδυ της Παρασκευής έστειλαν 3 καθαρίστριες για να κάνουν επιφανειακό καθάρισμα στις κερκίδες. Αποδυτήρια και τουαλέτες είναι σε κακό χάλι, ενώ και στα μπάνια η κατάσταση δεν περιγράφεται.

Φαίνεται ότι για τη δημοτική αρχή αυτά είναι ψηλά γράμματα. Εκείνο που την ενδιέφερε και το πλήρωσε ακριβά ήταν η παρουσία του Τόνι Σφήνου στο καρναβάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά μία από τις καταγγέλλουσες που έστειλαν και τις φωτογραφίες για να συνοδέψουν τις καταγγελίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ