Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΤΗΣ ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ

Θα λάβει μέρος με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-15

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15 που διεξήχθη στον Τύρναβο το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-12/3, αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Μπρούζας. Ο παλαιστής της ΕΑΛ – Πήγασος κέρδισε αήττητος με τέσσερις νίκες την κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας πάλης, ξεχωρίζοντας με διαφορά από τους αντιπάλους του.

Η πολύ καλή εμφάνιση του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάιο στο Σιδηρόκαστρο, αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ -15 τον Ιούλιο στη Βουδαπέστη.

Ο πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΑΛ Πήγασος συγχαίρει τον αθλητή του τμήματος πάλης και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Επίσης, το ΔΣ της ΕΑΛ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή του τμήματος κ. Κρίκη Πέτρο και τους βετεράνους αθλητές Αποστόλη Στάμο και Κλειούση Ανδρέα για την σημαντική βοήθεια που δίνουν στις προπονήσεις τις ομάδας, ενώ σημαντική παραμένει πάντα η συμβολή του εφόρου του τμήματος πάλης και μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ. Νίτσιου Αλέξανδρου, για την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στην αναδιοργάνωση του τμήματος.

Οι προπονήσεις της ομάδας πάλης συνεχίζονται καθημερινά στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚΛ στο Αλκαζάρ από τις 7:00 το απόγευμα και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ