Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΑΚΟ

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ζιαζιά (Ροδόπης 48) η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας υποδέχεται τον Ανδρέα Κατσάκο οποίος θα παρουσιάσει την φωτογραφική του δουλειά .

Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973. Σπούδασε Φωτογραφία στο ESP VET, ενώ σήμε-ρα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ασκεί ερασιτεχνικά την τέχνη της φωτογραφίας από το 1996. Υπήρξε ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας (1997 – 2012) και της ομάδας «Φωτό-ποροι» – που ιδρύθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού (2006 – 2008).
Έχει παρουσιάσει τη φωτογραφική του δουλειά σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και σε διάφορα άλμπουμ που εκδόθηκαν από το LPC και τη φωτογραφική ομάδα «Φωτοπόροι». Δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε φωτογραφικά περιοδικά όπως «Φωτογραφικό βιβλίο», «Αντιλήψεις», «Φωτο-γραφία» και άλλα. Το 2010 ίδρυσε το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό “fmag” ( http://fmag.gr ). Το 2013 ξεκίνησε τη δημιουργία της ομάδας φωτογραφιών «fplus» ( http://fplus.gr ). Έχει επιμεληθεί και οργανώσει πολλές φωτογραφικές εκπομπές και εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Λέσχης www.fll.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ