ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την αποψινή βραδιά, αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου με την συμμετοχή των γιών του Αγγελου, Στέλιου και Διαμαντή Διονυσίου. Μια συναυλία μοναδική για τα δεδομένα της περιοχής με τη συμμετοχή της Αγνής Καλουμένου, της φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου, του συλλόγου Γυναικών και της γυναικείας χορωδίας ‘femanima’, των μουσικών εργαστήριών του συλλόγου εκτελεστών της φιλαρμονικής, της μεικτής χορωδίας Πλαταμώνα ‘Ηρακλείδες’ και λαϊκής ορχήστρας.

Σε δήλωσή του στο paidis.com που είναι χορηγός επικοινωνίας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος όλων των συνόλων κ. Θέμης Σαμαντζή ο οποίος φαντάστηκε, έστησε και οργάνωσε όλη τη σημερινή συναυλία αναφέρει:

«Η σημερινή βραδιά είναι αποτέλεσμα μια ιδέας προς 2ετιας που διαφορετικά ξεκίνησε και έφτασε να γίνει όλο αυτό! Χρειάστηκε αρκετή δουλειά από όλους! Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθούν απόψε στον Κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου θα απολαύσουν μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στρατο Διονυσίου. 150 άτομα επι σκηνής, 60 εθελοντές και συνεργάτες , οι σύλλογοι και τα Δ.Σ, φίλοι κλπ δουλέψαν για να στηθεί η σημερινή βραδιά. Μια βραδιά της οποίας την παραγωγή έχουν αναλάβει από κοινού ο σύλλογος εκτελεστών της φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου και ο σύλλογος γυναικών Τυρνάβου!!!

Σας περιμένουμε!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ