ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος σε περίπτωση που η τεράστια ετοιμόρροπη σιδερένια πόρτα που βρίσκεται σε γκρεμισμένο βιομηχανικό κτίριο στον Τύρναβο, κρούουν περίοικοι που επικοινώνησαν με το paidis.com στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την επικινδυνότητα.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν έχουν απευθυνθεί στο δήμο ζητώντας να απομακρυνθεί πριν προκληθεί ατύχημα αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες από το σημείο περνάνε καθημερινά μαθητές κάθε ηλικίας πηγαίνοντας ή φεύγοντας από το σχολείο και η τεράστια πόρτα στέκεται απειλητική πάνω από τα κεφάλια τους έτοιμη να πέσει με ένα δυνατό αέρα ή ακόμα και με κάποια υποχώρηση του μισογκρεμισμένου τοίχου που τη συγκρατεί.

«Είναι νωπές οι μνήμες του θανάτου του άτυχου φοιτητή στη Λάρισα εξαιτίας της αδιαφορίας κάποιων να απομακρύνουν την επικίνδυνη τοιχοποιία ρέπει να ζήσουμε ανάλογο τραγικό συμβάν και στον Τύρναβο για να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι που είναι βέβαιο ότι κατόπιν εορτής θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα”, σημείωσε χαρακτηριστικά και γεμάτος οργή περίοικος που καλεί και τη δικαιοσύνη να επέμβει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ