ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Όλοι οι Λαρισαίοι καλούνται αύριο Παρασκευή 07/04 ώρα 10 πρωί μέχρι ώρα 22.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας να στηρίξουν τον Ξενώνα Καρκινοπαθών!
Για πρώτη φορά ανοίγει η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας και υποδέχεται τους κοινωνικούς φορείς, για τη μεγάλη πασχαλινή εκδήλωση Αγάπης που πραγματοποιεί το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας και την υποστήριξη των φορέων της πόλης (Δικηγορικός, Ιατρικός, Φαρμακευτικός, Εμπορικός Σύλλογος, ΠΡΟΣΥΦΛΑ , ΣΟΦΛΑ, Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας, Σωματείο Ζαχαροπλαστών Λάρισας).

Ένα μεγάλο παζάρι με είδη πασχαλινά που προσφέρονται από τους φορείς, θα είναι η ευκαιρία να στηριχθεί ο Ξενώνας Καρκινοπαθών.
Αύριο Παρασκευή ώρα 19.00 θα γίνει στη Λέσχη, η παρουσίαση του στόχου δημιουργίας του Ξενώνα Καρκινοπαθών από τους συνδιοργανωτές.

Οι χορωδοί και τα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωής, μέσα από δρώμενα θα δώσουν το μήνυμα της Αγάπης, ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσουμε μοναδικές μουσικές διαδρομές.

Το σύνθημα των διοργανωτών είναι

« ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάνουμε τη Λάρισα μια μεγάλη αγκαλιά

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δημιουργούμε τον Ξενώνα Καρκινοπαθών

Γιατί η Αγάπη, δεν είναι μια αόριστη έννοια!»
#Κανείς_Μόνος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ