ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δέκτης παραπόνων από οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι διαπιστώνουν την απουσία προστατευτικών στηθαίων σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Λάρισας και ειδικά στο κομμάτι που ενώνει τον Τύρναβο και τον Αμπελώνα με τον ΠΑΘΕ μέσω Γυρτώνης, έγινε για μια ακόμη φορά το paidis.com.

Οπως υποστηρίζουν οι διερχόμενοι οδηγοί, εξαιτίας της απουσίας στηθαίων υπήρξαν πολλές εκτροπές αυτοκινήτων που βρέθηκαν χωρείς να το καταλάβουν σε παρακείμενα χωράφια, αφού όπως επισημαίνουν τα στηθαία στο σύνολο των περιπτώσεων λειτουργούν αποτρεπτικά στο να φύγει ένα αυτοκίνητο από το δρόμο και ειδικά νυχτερινές ώρες όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εν τω μεταξύ με δεδομένο ότι το θέμα είχα αναδειχθεί αι πριν από λίγο καιρό, από τη σελίδα, κύκλοι της περιφέρειας, σε επικοινωνία με το paidis.com, υποστήριξαν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και μάλιστα έχει γίνει αυτοψία σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου. Για την τοποθέτηση νέων στηθαίων όπως εξήγησαν θα βγει πολύ σύντομα συγκεκριμένη εργολαβία ώστε να ξεκινήσει το έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ