ΤΗΝ 21η ΜΑΪΟΥ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ

Υποστήριξε ο Χρ. Κέλλας μιλώντας στη Νίκαια

«Η Κυριακή των Βαΐων ανοίγει τον δρόμο στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και της Ανάστασης του Χριστού. Ο ελληνικός λαός προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης και προσμένει με χαρά το αναστάσιμο Φως της ζωής και της ελπίδας.

Το φετινό Πάσχα, ωστόσο, επισκιάζεται από την τραγωδία των Τεμπών και η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη Νίκαια και τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε από τον ιερέα π. Αριστείδη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό, αντάλλαξε ευχές για «καλή ανάσταση» και συνομίλησε με τους πολίτες για επίκαιρα θέματα, εστιάζοντας στην πορεία της χώρας προς τις εθνικές εκλογές, σημειώνοντας:

«Την 21η Μαΐου αναμετρώνται η πρόοδος με την οπισθοδρόμηση, η συνέπεια με τη δημαγωγία και οι μεταρρυθμίσεις με τις αυταπάτες. Οι πολίτες μπορούν και να κρίνουν και να συγκρίνουν. Η χώρα μας, σήμερα, βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού βελτιώνεται διαρκώς και η πατρίδα μας είναι πιο ισχυρή στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Το πλεόνασμα της ανάπτυξης επιστρέφει στην κοινωνία για να στηριχτούν οι αδύναμοι και να προαχθεί η ευημερία όλων των πολιτών. Μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και αυξήσαμε συντάξεις και κατώτατο μισθό, δημιουργώντας εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Οι πυλώνες του κοινωνικού κράτους, η υγεία και η παιδεία, ενισχύθηκαν με νέο μόνιμο προσωπικό, η δημόσια διοίκηση κατέστη πιο αποτελεσματική με τη λειτουργία του gov.gr και η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύθηκε σημαντικά».

Ο Χρήστος Κέλλας ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, τους κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά στις εθνικές εκλογές και να δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία, καταλήγοντας:

«Αποτελούμε την ευρεία πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας! Μαζί, καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για το “αύριο” της πατρίδας μας, για να τελειώσουμε το “βαθύ κράτος” και να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μία σύγχρονη, ισχυρή και προοδευτική χώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ