ΜΕ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-17

3ος Ο Αγγελής Αχιλλέας στα 110 κιλά ελευθέρας που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κ-17 με την Εθνική ομάδα – 3ος Ο Σιουποτίνας Αλκιβιάδης στα 71 κιλά ελευθέρας

Με δυο μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε το τμήμα πάλης της ΕΑΛ Πήγασος, από το πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Κ-17, που διεξήχθη στον Πύργο Ηλείας, όπου συμμετείχε με πέντε αθλητές.

Οι παλαιστές της ΕΑΛ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σε ένα πρωτάθλημα όπου οι πρώτοι 3 αθλητές κάθε κατηγορίας εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο προσεχές Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης που θα διεξαχθεί στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα στα 110 κιλά της Ελευθέρας πάλης ο Αγγελής Αχιλλέας εντυπωσίασε με την εμφάνισή του και μετά από δυνατές αναμετρήσεις στη βαριά κατηγορία, σημείωσε δυο νίκες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στο βαλκανικό πρωτάθλημα.

Στα 71 κιλά στο στυλ της ελευθέρας επίσης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σιουποτίνας Άλκης, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με εξαιρετικούς αντιπάλους. Ο παλαιστής της ΕΑΛ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και λύγισε κάτω από το βάρος ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα στο χέρι. Στη συνέχεια ο παλαιστής της ΕΑΛ κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο έπαιξε την πρόκριση για την Βαλκανιάδα, όπου τελικά δεν τα κατάφερε.

Πολύ καλή εμφάνιση επίσης, χωρίς να τα καταφέρουν να πλασαριστούν στα μετάλλια πραγματοποίησαν και οι Μπρούζας Παναγιώτης, που αγωνίστηκε αν και μικρότερος ηλικιακά στην κατηγορία των 92 κιλών, όπως και οι Τσολάκης Γιάννης στα 71 κιλά και Στάμος Γεώργιος στα 80 κιλά.

Την αποστολή συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΟΠ Νίτσιος Αλέξανδρος, με αρχηγό αποστολής τον Στάμο Απόστολο και τον προπονητή του τμήματος Κρίκη Πέτρο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ συγχαίρουν τους παλαιστές της ομάδας για τις νέες επιτυχίες, όπως και για την συμμετοχή στο προσεχές Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ15 και Κ17, τους Μπρούζα Παναγιώτη και Αγγελή Αχιλλέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ